Honda Marine

AMT-venemallistoa suunniteltaessa oli löydettävä kyllin tasokas perämoottoreita toimittava yhteistyökumppani. Kun kävi ilmi, että myös huippulaadukkaiden, nelitahtisten Honda-perämoottorien maahantuoja Oy Brandt Ab etsi kumppanikseen venevalmistajaa, kaksi alansa huippuosaajaa, AMT ja Honda, löivät voimansa yhteen. 

Oy Brandt Ab:n asiantuntijat ovat osallistuneet AMT-veneiden kehittämiseen alusta lähtien. Jokaisessa AMT-mallissa on siihen täydellisesti sopiva nelitahtinen Honda-perämoottori, joten vene ja moottori toimivat kaikin tavoin optimaalisella tavalla antaen käyttäjälleen parhaan mahdollisen tehonkäytön, luotettavuuden ja taloudellisuuden. 

Honda toi markkinoille maailman ensimmäisen nelitahtisen perämoottorin jo vuonna 1964. Honda onkin maailman kokenein nelitahtisten perämoottorien valmistaja. Vuosikymmeniä jatkuneen menestyksen taustalla on ainutlaatuinen ja varmatoiminen tekniikka, jolla Honda on aina erottunut muista perämoottoreista. 

Hondan tekninen etumatka muihin näkyy kaikilla sen toiminnan alueilla. Jokaiselle Honda-tuotteelle on yhteistä korkea laatu ja luotettavuus, joilla on saavutettu käyttäjien luottamus. Niinpä Honda valmistaakin ajoneuvoja, moottoreita ja koneita enemmän kuin mikään muu yritys maailmassa. 

www.hondamarine.fi

Honda Marine - Ecomo - VTEC - Direct Air - Blast - etc

Kuvagalleria

Sulje
Sulje