AMT & Raymarine

Vene-elektroniikan, veneen ja moottorin yhdistäminen.

Vakiovarusteena uusi Raymarine Axiom 9-monitoiminäyttö

Vuosimallin 2018 AMT & Honda -venepaketteihin* sisältyy vakiovarusteena uusi 9" Raymarine Axiom -kaikukarttaplotteri. Axiom tuo kaiken veneessä tarvittavan tiedon käden ulottuville ja tekee navigoinnista vaivatonta ja hauskaa. Monipuolinen navigointijärjestelmä mahdollistaa turvallisen liikkumisen vesillä, kaikuluotain piirtää pohjan muodon ja moottoridata kertoo kaiken oleellisen veneen voimanlähteestä reaaliajassa. Selkeä käyttöjärjestelmä voidaan helposti mukauttaa omaan navigointityyliin sopivaksi.

Tyylikäs Axiom on kooltaan 9” ja siinä on tehokas ja salamannopea 4-ydinprosessori sekä erittäin selkeä ja helppokäyttöinen Lighthouse 3 -käyttöliittymä. Näppärä kosketusnäyttö tekee reittien suunnittelusta nopeaa ja helppoa, ja valikoissa liikkumisen vaivattomaksi. Axiomin näyttö on reunasta reunaan lasia ja se on muotoilultaan puhutteleva. 
Sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys mahdollistaa yhteyden muodostamisen Raymarinen uusimpiin tabletti- ja älypuhelinsovelluksiin, joten voit helposti hyödyntää omaa älypuhelintasi tai tablettiasi esim. navigoinnissa.

Axiom on laajennettavissa monipuolisesti, joten siihen voidaan lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Axiom tukee kaikkia Raymarinen lisälaitteita, kuten Quantum-tutka, CHIRP-kaikuluotain, FLIR-lämpökamerat, audiolaitteet, mittarit, kamerat ja Evolution-autopilotti. Nämä ovat optioita, jotka ovat tarvittaessa mahdollista liittää Axiomin kanssa samaan verkkoon. Lisätietoja em. optioista saat lähimmältä AMT-jälleenmyyjiltäsi tai osoitteesta  www.raymarine.fi

HUOM!
Axiom-näyttö, joka asennetaan vakiona vuosimallin 2018 AMT & Honda -venepaketteihin, ei välttämättä ole täysin sama kuin esimerkiksi Raymarine.fi -sivulla mainittu peruspaketti. Esimerkkinä tästä on vakiona asennettava anturi, joka AMT-veneissä on mallia CPT-S.

*) ei koske AMT 150 R -mallia.

Raymarine AXIOM-monitoiminäytön ominaisuudet:

  • Honda ECOmo -moottoridata. Kaikki tarpeelliset tiedot moottorilta veneilijälle, näyttää myös taloudellisimman ajotavan. Voit itse räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • Sisäänrakennettu Wifi- ja Bluetooth-toiminto. Bluetoothin avulla on mahdollista ohjata esim. viihde-elektroniikkaa sekä hallita mp3-musiikkia (vaatii lisälaitteita-/varusteita). Voit myös langattomasti jakaa näytön oman älypuhelimen/tabletin kanssa sekä saada Raymarinen uusimmat sovelluspäivitykset käyttöösi vaivattomasti.
  • Vakiona CPT-S-anturi.
  • Uusi Lighthouse 3 -käyttöjärjestelmä. Nopea, sujuva ja helppo oppia.  Voit itse helposti räätälöidä näyttösivusi itselle sopivimmilla moottoritiedoilla tai yhdistää ne kartta-, kaiku- tai esim. tutkasivuston kanssa (saattaa vaatia lisälaitteita).
  • NMEA-verkko. Helpottaa lisäelektroniikan asennusta veneeseen.
  • Tukee navigoinnin yleisimpiä karttaformaatteja: Lighthouse, Navionics ja C-Map Essentials.
  • Selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö. Navigoit helposti valikoissa ja näytöllä sormikosketuksella, zoomaat/loitonnat nipistämällä ja käynnistät/sammutat näytön liuttumalla sormea on/off-ikonin päällä. Axiom on painikkeeton ja muotoilultaan tyylikäs - itse näyttö on reunasta reunaan lasia.

Lisävarusteilla voit laajentaa Raymarine-monitoiminäytön esim. ohjaamaan autopilottia, reitittämään automaattisesti veneilyreitit väyliä pitkin, tai vaikkapa päivittämään syvyyskäyrät reaaliajassa.
Lisävarusteena saatavalla Quantum CHIRP -tutkalla lisäät turvallisuutta pimeässä ja huonossa säässä, tutkakuvan saa näkymään kartan päälle jolloin tulkinta on helppoa myös kokemattomammalle tutkankäyttäjälle.

Raymarine Axiom 9" -monitoiminäyttö vakiovarusteena AMT 160 R, AMT 185 R, AMT 175 BR, AMT 190 BR, AMT 190 HT, AMT 200 BR, AMT 200 DC, AMT 215 PH, AMT 230 BR, AMT 230 DC & Honda-venepaketeissa. AMT 150 R -venepaketteihin ei kuulu vakiona karttaplotteria.

Kuvagalleria

Sulje
Sulje