ALUMINIUM

Alumiinivenesarja jatkaa kasvuaan. Alumiinirunkojen valmistuksesta vastaa Juha Snell Oy, joka valmistaa täysalumiinisia huvi- ja työveneitä. Alumiinirunko on valmistettu vahvasta merialumiinista jämeräksi ja kestäväksi, joten yhdessä AMT:n laadukkaan lasikuitusisustan kanssa nämä paketit ovat todella lujaa tekoa ja kestävät kovaa kulutusta sekä aktiivista käyttöä.

Aluminium_165BRF_610x407_1
AMT 165 BRF
AMT tuo kaudelle 2022 odotetun uutuuden alumiinivenemallistoonsa. Tuttu AMT 165 BR valmistetaan ensi kaudelle myös alumiinirungolla. Uusi 165 BRf vastaa asiakkaiden alle viisimetristen alumiiniveneiden kovaan kysyntään. Veneen kestävä runkomateriaali, kompakti koko, ketteryys ja täsmällinen ajettavuus tekevät uutuudesta sopivan myös ensiveneen ostajalle.
Aluminium AMT 175 BRf 1
AMT 175 BRF
AMT 175 BRf on tilava, tyylikäs ja muuntautumiskykyinen moniottelija, joka sopii erityisesti laatutietoisille sekä vauhdikkaammille veneilijöille. Se sopii niin mökkikäyttöön, retkeilyyn kuin puhtaaksi yleisveneeksi. Sisustaltaan vene on kokoluokkansa tilavin, ja tilajärjestely on huolella suunniteltu.
Aluminium AMT 190 BRf 4
AMT 190 BRF
AMT 190 BRf on monikäyttöinen ja kestävä alumiinimalliston jäsen. Siinä yhdistyy kestävän alumiinirungon ja helppohoitoisen lasikuitusisustan parhaat puolet tyylikkäässä ja viimeistellyssä paketissa. Veneen ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja alumiinirungon ansiosta voit huoletta rantautua vaikkapa luonnonrannoille huolehtimatta pienistä kolhuista.
Aluminium AMT 190Rf 1
AMT 190 RF
AMT 190 Rf on alumiinivenemalliston ainut keskipulpetillinen malli, joka kestää niin aktiivista kulutusta kuin katsetta. Se on näyttävä ja tilava vene, joka tarjoaa loistavat puitteet niin mökkimatkalle, päiväristeilylle kuin vapaa-ajan kalastukseen.